fbpx

CCQ Media voelde de eer om de webshop voor Floriton.com te ontwikkelen, een toonaangevende juwelierszaak met zowel een fysieke winkel in Amsterdam als een bloeiende online aanwezigheid.

Uitdaging:

Onze uitdaging was om een online platform te creëren dat niet alleen de prachtige sieraden van Floriton weerspiegelde, maar ook de unieke mix van elegantie en betaalbaarheid die het merk definieert. Het ontwerp moest zowel intuïtief als visueel aantrekkelijk zijn, waardoor klanten een naadloze, plezierige winkelervaring kregen.

Oplossing:

Met een diepgaand begrip van de branche en de merkwaarden van Floriton, koos CCQ Media voor een op maat gemaakte WordPress-gebaseerde webshop. We integreerden soepel de WooCommerce-plugin om een krachtige e-commercefunctionaliteit te bieden. Het ontwerp, minimalistisch en toch stijlvol, legt de focus op de producten, waardoor de bezoekers worden uitgenodigd om de diverse sieradenverzameling te verkennen.

Resultaat:

Het resultaat is een verfijnde, responsieve webshop die de essentie van Floriton vastlegt. Klanten kunnen nu eenvoudig door het uitgebreide assortiment bladeren, gedetailleerde productinformatie verkennen en veilig aankopen doen. De website weerspiegelt niet alleen de pracht van de sieraden maar straalt ook de waarden van het Floriton-merk uit.

CCQ Media is trots op het leveren van een webshop die niet alleen voldoet aan de technische vereisten van een moderne online winkel maar ook bijdraagt aan de groei en het succes van Floriton.com.