fbpx

Bij CCQ Media hebben we samengewerkt met Yasin Totaalbouw om een resultaatgerichte website te ontwikkelen die hun online aanwezigheid versterkt en helpt bij het aantrekken van nieuwe klanten. We hebben nauw samengewerkt met Yasin Totaalbouw om een website te ontwikkelen die niet alleen resultaatgericht is, maar ook de kernwaarden en het vakmanschap van het bedrijf weerspiegelt.

Bij het bouwen van de website voor Yasin Totaalbouw hebben we ons gericht op het benadrukken van hun expertise, betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouwsector. De gebruiksvriendelijke navigatiestructuur zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk de gewenste informatie kunnen vinden. Het professionele en moderne ontwerp van de website weerspiegelt de waarden en het vakmanschap van Yasin Totaalbouw.

Om de online zichtbaarheid van Yasin Totaalbouw te vergroten en gerichte leads aan te trekken, hebben we Google Ads ingezet als onderdeel van hun digitale marketingstrategie. Met behulp van relevante zoekwoorden en demografische targeting worden de advertenties van Yasin Totaalbouw getoond aan potentiële klanten op het juiste moment en op de juiste plaats.

De samenwerking met Yasin Totaalbouw heeft indrukwekkende resultaten opgeleverd. Dankzij strategisch geplaatste Google Ads-campagnes en de effectieve website verwelkomen ze een gestegen stroom van nieuwe klanten. Deze klanten vinden hun weg naar Yasin Totaalbouw via de website, waar ze niet alleen relevante informatie vinden, maar ook overtuigd worden van de expertise en betrouwbaarheid van het bedrijf.

Bij CCQ Media zijn we trots op onze bijdrage aan het succes van Yasin Totaalbouw. Onze samenwerking met Yasin Totaalbouw is nog steeds intensief, waarbij we blijven streven naar een versterking van hun online aanwezigheid en het realiseren van hun visie.